CSNöje
Carl Stanley

Köp biljetter

Prenumerera på Mejlinglistan

Carl Stanley "Akta huet"

Efter två säsonger av utsålda föreställningar runt om i landet görs nu de sista extraföreställningarna, utöver det tas turnén till djupaste Norrland och dessutom till Finland och Norge för första gången.

– Det känns otroligt roligt att så många städer vill att vi kommer tillbaka och så tycker jag det ska bli coolt att göra Kiruna, Kalix och Haparanda. Jag har aldrig tagit en turné så högt i landet någonsin och jag älskar att komma till nya städer. Nu känns det verkligen som en riktig Sverigeturné, säger Carl Stanley.

 – Norge och Finland är också coolt. Jag har gjort ett par små klubbgig i Finland för flera år sedan och då minns jag det som väldigt skoj. Norge har jag bara uppträtt i en gång, då var jag femton år och sysslade med trolleri. Det var på en kryssningsbåt som gungade och därmed välte all min rekvisita och gjorde föreställningen till ett fiasko. Denna gång har jag lyckligtvis ingen rekvisita och föreställningen spelas på land så det lär åtminstone inte gå sämre.

På kalendern står också ännu en skånsk arena efter en utsåld föreställning på Sparbanken Skåne Arena i Lund. I vår ligger arenan i stället i Helsingborg, Carls hemstad.

– Arenan känns nervöst. Man vill inte misslyckas i sin hemstad, då får familjen gå runt och skämmas. ”Är det er son som gjorde standup inför tre tusen tomma stolar?!” Eventuellt tar jag mig vatten över huvudet men arenan i Lund sålde ut med två månaders marginal så jag får helt enkelt lita på att Helsingborgarna vill komma och titta på mitt trams, säger Carl Stanley. Sen får det vara nog med arenor på ett tag. Jag har inte riktigt nerverna för det och jag älskar teatrarna.

 

”AKTA HUET” hade premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022

Support: John Gillberg

Föreställningens längd ca 80 minuter inkl support. Ingen paus

#aktahuet

Turnéproducent: Cecilia Stenborg, CS Nöje 

 

Gruppbokning, rullstolsplatser, support och biljettfrågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010. Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören CS Nöje

 

 

Presscitat om “ Akta Huet ”

220314

”Carl Stanley är en fantastisk kåsör, som vet hur en historia dras med maximal effekt; hur man suger på karamellen, bygger upp förväntningarna och lockar fram det förlösande skrattet för att sedan skruva upp det ytterligare några varv”
Kristianstabladet, Betyg 4 av 5

220321

”Carl Stanley kom till Kalmar med sin show ”Akta huet” och det blev en stund då kind- och magmusklerna inte fick någon vila. Så skickligt att det är svårt att inte älska de”
Barometern, Betyg 4 av 5

220324

”Det är tryggheten som gör att han inte behöver springa vidare, nå något nytt, utan stannar och slipar på den han är: En av de bästa”
Dagens Nyheter

 

Andrahandsförsäljning av biljetter

Vi tar starkt avstånd från andra hands-bolag, och ifrån all sådan verksamhet där man organiserat säljer biljetter vidare till överpriser.
De lägger på extra avgifter, och det finns ingen garanti för att biljetterna är äkta.
Exempel på andrahandsbolag: Biljettkungen.se, Onewayticket.se, Viagogo.se
Vi rekommenderar alla att gå till artistens, arrangörens eller spelställets sidor. Där länkas man alltid rätt och kommer till de officiella köplänkarna.